Stichting Portaal en Flexwerkportaal slaan handen ineen

Een zo groot mogelijk bereik voor het vinden van de beste kandidaat. Met die reden heeft Stichting Portaal, een van de grootste woningcorporaties van Nederland, de samenwerking met Flexwerkportaal bekrachtigd.

Gezamenlijke ambitie
Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het vinden van de juiste kandidaten essentieel, maar meer dan ooit een uitdaging. In plaats van het uitvragen aan één specifiek bureau krijgen bij tijdelijke inhuuropdrachten nu alle marktpartijen een eerlijke kans. Stichting Portaal kiest hiermee bewust voor gelijke kansen voor alle bureaus en ZZP'ers om te reageren op de inleenvoorwaarden.

Bovendien wordt door de samenwerking met Flexwerkportaal het bereik significant vergroot. Door de grote poule met ZZP'ers en bureaus binnen Flexwerkportaal is de kans op het vinden van de beste kandidaat verreweg het grootst. Deze denkwijze van Stichting Portaal is geheel in lijn met de filosofie van Flexwerkportaal.

Succesvolle pilot van 2 jaar
De afgelopen twee jaar heeft Stichting Portaal een pilot gedraaid met het plaatsen van inhuuropdrachten via Flexwerkportaal. De resultaten waren dusdanig positief dat de pilot is bekrachtigd met een officiële samenwerking.

Herman van Hoeven, founder van Flexwerkportaal juicht de samenwerking toe: "Wij zijn erg blij met de samenwerking met Stichting Portaal. Het onderstreept andermaal het belang van een open en eerlijk inhuurproces voor woningcorporaties. Zeker in de huidige arbeidsmarkt biedt ons platform optimale flexibiliteit en maximale kansen."

All-in-one oplossing
Naast het vinden van de juiste kandidaten gaat Flexwerkportaal ook de administratieve kant van het inleenproces faciliteren. Voorwaarden, urenregistratie, facturatie en alle overige administratieve werkzaamheden worden allemaal binnen Flexwerkportaal geregeld. "Geen aparte systemen meer, maar alle inhuur overzichtelijk op één dashboard," aldus een enthousiaste Anneloes Sloots van Stichting Portaal.

De officiële samenwerking tussen Stichting Portaal en Flexwerkportaal start per direct.