Een winkelcentrum voor woningcorporaties

Iedereen kent de sites wel zoals Beslist.nl, Kieskeurig.nl of Vergelijk.nl als je een product via internet wilt kopen. Je bent op zoek naar het beste product tegen de laagste prijs zodat je nooit teveel betaalt voor het product waar je naar op zoek bent.

Ook steeds meer supermarkten gaan het goedkope boodschappen principe online uitrollen. Geen dure kosten meer voor pandhuur of winkelpersoneel. Online ben je dus het goedkoopst uit. Volgens onderzoek van ING zal de groei van het aantal webshops ook de komende 10 jaar blijven groeien.

Net zoals voor de aanschaf van je televisie of het doen van boodschappen, wil je voor het inhuren van personeel ook niet teveel betalen. Maar hoe weet je nu of je teveel betaalt voor het inhuren van tijdelijk personeel? Het antwoord is simpel: lagere tarieven door transparantie en marktwerking.

Flexwerkportaal is geen een webshop, maar een online platform. Flexwerkportaal is niet de winkel van tijdelijk personeel, maar het overkoepelend winkelcentrum voor woningcorporaties met daarin alle bemiddelingsbureaus en Zzp’ers.

Plaats daarom al je tijdelijke vacatures op Flexwerkportaal om zeker te zijn dat je de beste kandidaat vindt tegen het scherpste uurtarief.