Tijdelijk werken bij woningcorporaties, voor flexibele mensen met expertise en passie voor volkshuisvesting

Werken in de corporatiebranche is anders dan in het reguliere bedrijfsleven. Woningcorporaties zijn weliswaar private ondernemingen, maar werken zonder winstoogmerk aan een maatschappelijke opdracht. Zij dragen zorg voor veilige, betaalbare woningen in een prettige leefomgeving voor kwetsbare doelgroepen in onze samenleving. Naast vakkennis wordt daarom ook een maatschappelijke betrokkenheid gevraagd van de medewerkers. Vaste dienstverbanden zijn dan ook vaak van langdurige aard. Voel jij je aangetrokken door de branche maar voel je meer voor tijdelijke en/of ZZP opdrachten die het werken bij verschillende woningcorporaties mogelijk maken, dan nodigen we je graag uit kennis te maken met Flexwerkportaal, de flexpartner voor de woningcorporaties. Op dit platform speciaal voor de corporatiesector vind je tijdelijke vacatures voor alle mogelijke sectoren en vakgebieden, van projectontwikkeling, projectcoördinatie tot projectrealisatie voor zowel vastgoedprojecten als projecten voor leefbaarheid en sociaal beheer in wijken. Tijdelijke opdrachten waarvoor flexibele mensen gezocht worden die hun expertise direct resultaatgericht en met passie voor de doelen van de organisatie kunnen inzetten. Registratie staat open voor zelfstandige ZZP’ers en detachering- of bemiddelingsbureaus, met gelijke kansen om een offerte uit te brengen voor iedere tijdelijke opdracht die op jouw vakgebied wordt.

Bel: 010 7171768 Contactformulier

Gelijke kansen voor leveranciers, beste prijs voor woningcorporaties

De filosofie achter Flexwerkportaal is het bieden van gelijke kansen voor uitzend-, detachering- en bemiddelingsbureaus enerzijds en ZZP’ers anderzijds bij het verwerven van interim opdrachten van woningcorporaties. Het grote voordeel voor de corporaties is dat ze via het platform niet alleen hun bereik maar ook de kans op het vinden van de beste kandidaat voor de scherpste prijs sterk vergroten. Heb jij je als ZZP’er of bemiddelingsbureau ingeschreven, dan krijg je automatische een bericht via email als er een tijdelijke vacature die past bij jouw profiel geplaatst wordt. Je hoeft dan niet meer telkens alle vacaturesites in de gaten te houden. Enkele voorbeelden van reeds succesvol ingevulde tijdelijke vacatures zijn:

• Inhuur vastgoedprofessionals
• Inhuur projectleider Vastgoed
• Inhuur Verhuurmakelaar
• Inhuur medewerker huurincasso
• Interim Verhuurmakelaar
• Interim manager Wonen

Het succes is te danken aan een eenvoudige registratie voor zowel corporaties als leveranciers, waarna alles geregeld wordt via één dashboard. Geplaatste tijdelijke vacatures en opdrachten worden direct onder de aandacht gebracht van geregistreerde ZZP’ers en bemiddelingsbureaus door middel van een notificatie via email. Deze kunnen dan zelfstandig een offerte uitbrengen, of via het dashboard vragen stellen, die voor iedereen zichtbaar zijn. Alles wordt vervolgens onderling geregeld, maar natuurlijk zijn wij op de achtergrond aanwezig, indien nodig als adviseur en altijd voor het opstellen van de overeenkomst zodra er overeenstemming is bereikt met een geschikte kandidaat. Zodra de tijdelijke opdracht daadwerkelijk tot uitvoer komt, brengen wij de uitvoerende partij een bijdrage van maximaal € 2,50 per uur in rekening.

Door het hele land kun je werken bij woningcorporaties aan interim opdrachten

Sociale woningbouw is allang niet meer beperkt tot bepaalde wijken in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Door het hele land, van de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe tot de meest zuidelijke als Zeeland, Noord-Brabant en Limburg hebben woningcorporaties vacatures voor tijdelijke opdrachten voor vakmensen met een maatschappelijke passie voor de vele verschillende functies die voor een goede volkshuisvesting nodig zijn. Van een interim manager wonen tot de inhuur van vastgoedprofessionals voor projectrealisatie. Wat jouw vakgebied ook is en waar in Nederland je woont, in de Randstadprovincies Noord-Holland en Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht of meer naar het oosten in Gelderland of Overijssel, op flexwerkportaal.nl vind je de tijdelijke ZZP opdracht die het kolfje naar jouw hand is.