Woonopmaat kiest voor samenwerkingscontract met Flexwerkportaal

Als je soms extra mankracht nodig hebt, is het fijn om gebruik te kunnen maken van een flexibele schil. Woonopmaat uit Heemskerk zette om die reden deze week haar handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst met Flexwerkportaal.

Leanda Goedhart is HR-adviseur bij Woonopmaat. “In ons koersplan, Hier ben ik thuis, staan hoge ambities. Om die ambities waar te kunnen maken, hebben we soms extra mankracht nodig. In het platform van Flexwerkportaal zagen wij veel voordelen. We zijn gestart met een proefperiode van drie maanden. In die periode hebben we drie succesvolle plaatsingen gehad. Genoeg reden voor ons om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Het is vooral fijn dat we vacatures nu maar op 1 plek uit hoeven te zetten en zowel zzp’ers als detacheringsbureaus kunnen reageren. Dat maakt de vijver best groot. Daarnaast zagen we de laatste tijd steeds vaker dat detacheringsbureaus ook zzp’ers gingen aanbieden. Met hogere tarieven als gevolg. Flexwerkportaal vraagt natuurlijk ook een fee, maar dat pakt een stuk voordeliger uit. De inleenvoorwaarden zijn ook heel redelijk. En het is fijn dat alle overeenkomsten juridisch en fiscaal gecheckt zijn. Dat neemt ons echt werk uit handen”.

Benieuwd wat Flexwerkportaal voor jouw woningcorporatie kan betekenen? Bel ons op 010 – 71 717 68 of stuur een mail naar info@pimworks.nl.