Voor zzp'ers en bemiddelingsbureaus

Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht bij een woningcorporatie? Dan ben je bij ons
aan het juiste adres. De aangesloten woningcorporaties op Flexwerkportaal bieden tal van
mogelijkheden voor zzp’ers en bemiddelaars. Bekijk het actuele aanbod aan inhuuropdrachten
op ons platform. Zit er iets voor je bij? Dan kun je je heel eenvoudig registeren en via het
dashboard van PIMworks een passende offerte uitbrengen. 

 

Digitaal platform

Woningcorporaties hebben regelmatig behoefte aan tijdelijke expertise. Zij gebruiken hiervoor Flexwerkportaal als een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Flexwerkportaal is de (technisch) beheerder van dit digitale platform.

Registreren en aanmelden

Ben je een nieuwe gebruiker? Meld je aan in slechts een paar stappen.

Eenvoudig registeren

Registreer je nu eenvoudig via PIMworks en krijg direct toegang tot inhuuropdrachten van een groot aantal woningcorporaties. Aan de registratie zijn geen kosten verbonden. Zowel bemiddelingsbureaus als zzp'ers kunnen zich registreren.

Ontvangen van opdrachten

Woningcorporaties plaatsen vacatures in een bepaalde categorie. Val je in deze categorie? Dan ontvang je via de mail automatisch een notificatie. Je kunt dan direct reageren en een offerte insturen voor die specifieke opdracht.

Direct zaken doen

Via ons platform doe je direct zaken met de opdrachtgever. Gunt de opdrachtgever aan jou of jouw kandidaat de opdracht? Dan maakt Flexwerkportaal de overeenkomst op. Flexwerkportaal brengt een fee van € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de leverancier of zzp'er die de opdracht gaat uitvoeren. 

Veelgestelde vragen: bemiddelaars en zzp'ers

Nee. Je wordt niet persoonlijk door ons benaderd. Je ontvangt een e-mail waarin wij een vacature melden en je uitnodigen om een offerte uit te brengen.

Je ontvangt een automatische mailnotificatie op basis van de door jou gekozen vakgebieden.

Nee, dat is niet de bedoeling. Je kunt eventuele vragen eenvoudig via het platform aan de opdrachtgever stellen. Het antwoord wordt gepubliceerd op het platform, zodat deze voor iedereen inzichtelijk zijn.