Zzp'ers en bemiddelingsbureaus

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) opdracht bij een woningcorporatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De aangesloten woningcorporaties op Flexwerkportaal bieden tal van mogelijkheden voor Zzp’ers en bemiddelaars. Bekijk het actuele aanbod aan inhuuropdrachten op onze marktplaats. Zit er iets voor je bij? Registreer je en breng via het systeem een passende offerte uit.

Digitaal platform

Woningcorporaties hebben regelmatig behoefte aan tijdelijke expertise. Zij gebruiken hiervoor Flexwerkportaal als een Dynamisch Aankoop Systeem (DAS). Flexwerkportaal is de (technisch) beheerder van dit digitale platform.

Registreren en aanmelden

Ben je een nieuwe gebruiker? Meld je eenvoudig aan in een paar stappen.

Eenvoudig registeren

Registreer nu eenvoudig en snel en krijg toegang tot inhuur opdrachten van een groot aantal woningcorporaties. Aan de registratie zijn geen kosten verbonden.

Opdrachten ontvangen

Opdrachten worden verspreid binnen een categorie. Indien u bent toegelaten tot de categorie waarin de opdracht wordt verspreid ontvangt u een notificatie per mail. Vervolgens kunt u eenvoudig een bieding doen voor de specifieke opdracht.

Direct zaken doen

Via ons platform doet u direct zaken met de opdrachtgever. Gunt de opdrachtgever aan u of uw kandidaat de opdracht dan maakt Flexwerkportaal de overeenkomst op. Flexwerkportaal brengt een fee van € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier of Zzp'er.

Voorkomen afhankelijkheid van leveranciers

Als maatschappelijke organisatie is onafhankelijkheid en transparantie erg belangrijk. 

Het gaat immers niet meer om de soms jarenlange plezierige contacten met de recruiters van het bemiddelingsbureau, maar om het vinden van de beste kandidaat tegen een scherp tarief. Door het gebruik van Flexwerkportaal geef je ook een Zzp’er de mogelijkheid om zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau te laten reageren op een opdracht.

vastwerk-img.png