Wist je dat?

Wij zijn echt gek op feitjes. Daarom delen wij op social media regelmatig leuke feitjes, maar ook op de blog willen we ze jullie niet ontnemen. Hieronder vind je een opsomming van de leukste feitjes van afgelopen maand:

Wist je dat...?
Er meer dan 25.000 mensen werken in de woningcorporatie sector?

Men vindt dat je hier betekenisvol werk doet. Je hebt namelijk een positieve impact op het leven van mensen, door ze bijvoorbeeld aan een huis te helpen of help je mee aan het verbeteren van leefomstandigheden. Daarnaast hebben Woningcorporaties een maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat men een trots gevoel geeft. Tot slot zijn er veel verschillende functies in de woningcorporatie sector, waardoor je veel afwisseling hebt.

Wist je dat...?
Er 279 woningcorporaties actief zijn in Nederland? 122 hiervan maken gebruik van Flexwerkportaal.

Flexwerkportaal is de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de beste
kandidaat tegen een scherp tarief te vinden. Wij bieden gelijke kansen voor
zowel bemiddelingsbureaus als zzp’ers. Dat maakt ons platform uniek.

Wist je dat..?
Wij ook een kassiersfunctie hebben? De kassiersfunctie houdt in dat Flexwerkportaal de facturatie overneemt. Hierdoor hoeven detacheringsbureaus en ZZP’ers geen eigen facturen meer te versturen en heeft de woningcorporatie nog maar één crediteur. De woningcorporatie ontvangt van ons een verzamelfactuur. Op deze manier zorgen wij er ook voor dat, indien gewenst, een percentage op de G-rekening terecht komt. Dit om de risico’s voor woningcorporaties te beperken. Wil je hier meer over weten, neem dan snel contact op